Mitől speciális a Dr. Brown's mellszívó?

A Dr. Brown's kézi mellszívó több, mint egy hagyományos mellszívó. Nincs több tölcsér alakú szívófej és vákuum, ami „behúzza” a mellbimbót a tölcsérbe. A babák szopási mozdulataihoz hasonlóan a Dr. Brown’s kézi mellszívó a pumpálás hatására levegővel összenyomja, majd elengedi a mellbimbót, így a babákkal azonos módon kipréseli az anyatejet. A szívófej extra rugalmas, és lapos, mint a babák szája körüli rész, így a fejés a szoptatáshoz hasonló élményt jelent. 

Fontos tudni, hogy a kézi mellszívó nem alkalmas nagyobb mennyiségű anyatej lefejésére, hiszen a mamák keze képtelen percenként akár kétszáz pumpáló mozdulatot végezni úgy, hogy ne fáradjon el, vagy ne alakuljon ki izületi probléma. A Dr. Brown's kézi mellszívót elsősorban arra fejlesztettük ki, hogy stimulálással elősegítse a tejtermelés beindulását, így kiváló és szakszerű segítséget jelent az anyukáknak a szülést követő első napokban. 

Természetesen a szoptatás teljes időtartama alatt a segítségedre lesz, hiszen a szoptatás után esetlegesen az emlőben maradt kisebb mennyiségű tejet könnyedén le tudod fejni, és esetenként egy-egy teljes adag anyatej lefejésének is bátran állj neki. A Dr. Brown's kézi mellszívó szíváserőssége különbözik a többi mellszívó erősségétől. Ne lepődj meg, ha nem egy kifejezetten erős szívást tapasztalsz, ez a Te érdekedben van, hiszen a kíméletes fejés megakadályozza a mell fizikai sérüléseit.

 

Kép: